Eredményhirdetés

Kategória: "KIV-AGY?" Kaposvári Innovációs Verseny

6 csapat versenyezhet a legjobb ötlet címért

a „KIV-AGY?” Kaposvári Innovációs Verseny 2. fordulójában

A középiskolásoknak immár harmadszor meghirdetett „KIV-AGY?” Kaposvári Innovációs Versenyünk felhívására számos innovatív ötlet érkezett az 1. forduló keretében. Valamennyi pályamunka nagyon színvonalasnak mutatkozott és a zsűri döntése alapján négy középiskolából 6 csapat jutott tovább a verseny 2. fordulójába, mely októberben kerül megrendezésre.

TOVÁBB OLVASOM


A verseny folytatódik! Továbbra is várjuk a "KIV-AGY?" Kaposvári Innovációs Versenyre az ötleteket.

Kategória: "KIV-AGY?" Kaposvári Innovációs Verseny

The show must go on! avagy az innovációnak, ötletnek nincs korlátja. Maradj otthon és oszd meg velünk a legújabb ötleted, amit csapattársaddal és a felkészítő tanároddal meg is tudsz valósítani és akár megnyerheted a 300.000Ft-os Fődíjat is, mellyel a legjobb ötlet gazdáit jutalmazzuk! Hajrá! Itt a tavaszi szünet!

TOVÁBB OLVASOMEREDMÉNYHIRDETÉS „KIV-AGY?” Kaposvári Innovációs Verseny 2019.

Kategória: "KIV-AGY?" Kaposvári Innovációs Verseny

A márciusban meghirdetett középiskolásoknak szóló „KIV-AGY?” Kaposvári Innovációs Versenyünk felhívására 4 csapat nyújtott be pályamunkát az 1. forduló keretében. Valamennyi pályamunka nagyon színvonalasnak mutatkozott, így a zsűri döntése alapján mind a négy csapat továbbjutott a verseny 2. fordulójába, mely októberben kerül megrendezésre. Részletekért olvass tovább…

TOVÁBB OLVASOMKIK VAGYUNK?

Társaságunk elsősorban az Európai Uniós forrásokból finanszírozott pályázatok elő- és elkészítésével, a pályázatok lebonyolításával, menedzsmentjével és elszámolásával foglalkozik.

OLDALTÉRKÉP

ELÉRHETŐSÉGEINK