Segítség a digitális tanuláshoz

Kategória: Aktuális

A Kaposvári Városfejlesztési Nonprofit Kft. nevében adtam át egy db laptopot Hujber Tamásnénak, aki azzal keresett meg, hogy több olyan diákot is ismer, akinek nincs megfelelő eszköze, illetve semmilyen eszköze nincs a digitális oktatásban való részvételhez. Évek óta dolgozunk együtt különböző társadalomfejlesztési projektekben, így tudom, hogy nevelőtanárként a Klebelsberg Kollégiumban nagyon sokat tesz a diákokért.

A Kaposvári Városfejlesztési Nonprofit Kft. évek óta segíti a tehetséges fiatalokat, innovációs versenyeket szervez vagy éppen felzárkózást segítő projekteket generál. A jelen helyzetben kiemelten fontos, hogy mindenki ott segítsen, és úgy ahol és ahogy tud. Most egy régebbi, de tökéletesen használható laptoppal segítünk egy diáknak, hogy tanulhasson, ne maradjon le. Hiszen az előrelépéshez a tanulás útján juthat el mindenki. Egy laptopot tudtunk átadni egy Klebelsberg- TMG 9/AJTP csoportban tanuló diák részére.

Kaposvár, 2020. 04. 08.

Szabó Zoltán
ügyvezető
Kaposvári Városfejlesztési Nonprofit Kft.

TOVÁBB OLVASOM


KIK VAGYUNK?

Társaságunk elsősorban az Európai Uniós forrásokból finanszírozott pályázatok elő- és elkészítésével, a pályázatok lebonyolításával, menedzsmentjével és elszámolásával foglalkozik.

OLDALTÉRKÉP

ELÉRHETŐSÉGEINK