A TOP-6.8.2-15-KA1-2016-00001 Foglalkoztatási Paktum Kaposvár MJV területén megnevezésű projekt rendezvénysorozat keretében „Karriernap és Állásbörze” programot és Szakmai fórumot szervez, melyre tisztelettel meghívjuk.

 

A rendezvény kiemelt célja, hogy az aktuális munkaerő-piaci helyzetkép bemutatásával az álláskeresők és a térség munkaerő-piaci lehetőségei iránt érdeklődő látogatók számára információkkal, álláshelyek közvetítésével járuljon hozzá a foglalkoztathatóság esélyeinek növeléséhez, kézzel fogható kapcsolat alakulhasson ki a cégek és a leendő munkavállalók között.

 

A Karriernap 2018. május 24-én (csütörtök) 10.00 órától 13.00 óráig kerül megrendezésre a Kaposvári Egyetem Művészeti Karának (7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 10.) épületében.

 

A rendezvényen több munkáltató is részt vesz kiállítóként, akik önálló standdal, konkrét állásajánlatokkal és képviselettel várják az érdeklődőket.

A cégek tevékenység és ágazat szempontjából elég széles palettát tudnak lefedni, azaz nehéz- és könnyű ipar, a szolgáltatás, kereskedelem területét, valamint a fegyveres testületek is képviseltetik magukat.

Munkakör kínálatuk szintén elég széles választékot mutat, a betanított munkaköröktől kezdve a szakképzettséget igénylő munkakörökig, felsőfokú végzettséggel rendelkezőkre is számítva, számos területre keresnek munkavállalókat pl: egészségügy, élelmiszeripar, kereskedelmem, banki szektor, műanyag textilgyártás, villamosság, gépipar területére egyaránt.