A Kaposvári Városfejlesztési Nonprofit Kft. elsősorban Kaposvár városfejlesztési, város-rehabilitációs projektjeinek tervezési és menedzsment feladatait látja el. Célunk és feladatunk a helyi és környékbeli gazdaság fejlődésének elősegítése mind a közszféra, mind a vállalkozói-, civil- és a magánszféra igényeit szem előtt tartva.

Az Önkormányzat által megvalósított és megvalósítandó városfejlesztési feladatok mellett, hisszük, hogy a városfejlesztés sikeres útja lehet a városban és környékén élő, működő vállalkozások, egyéb szervezetek segítése, fejlesztése. Ennek érdekében bővítettük szolgáltatási körünket.

Társaságunk elsősorban az Európai Uniós forrásokból finanszírozott pályázatok elő- és elkészítésével, a pályázatok lebonyolításával, menedzsmentjével és elszámolásával foglalkozik.

Meggyőződésünk, hogy akkor lehet sikert elérni, ha mindenki azzal foglalkozik, amihez ért, amiben a legjobb. Ezért minden szervezet (legyen az vállalkozás, civil szervezet, vagy önkormányzat) válláról levesszük a forrásszerzés, pályázatírás, lebonyolítás terhét. Nem kell a rengeteg speciális szabályt, eljárást elsajátítani, mindenki koncentrálhat arra, ami a fő tevékenysége, amiben ő a legjobb. Mi a projektek kidolgozásától a megvalósításon át a záró elszámolás elfogadásáig megrendelőink mellett állunk! Mert tudjuk: Egy pályázatnál nem a támogatás elnyerése a nagy feladat! Annak sikeres megvalósítása és a teljes támogatás igénybe vétele jelenti a sikert!