Projektmenedzsment, támogatáskezelés

A Kaposvári Városfejlesztési Nonprofit Kft. projekt-megvalósításban jártas, tapasztalt szakembereiként kiemelkedő, szinte egyedi szolgáltatásunkat ajánljuk minden, pályázatot nyert szervezet részére.

Alapelvünk, hogy amit elkezdünk, azt az elejétől a végéig meg is valósítjuk. Ennek megfelelően minden kedves ügyfelünk számára felajánljuk, hogy az általunk készített pályázatok menedzsment feladatát ellátjuk. Így nem kell minden vállalkozásnál, egyéb szervezetnél a pályázatokra vonatkozó részletes szabályokat ismerő szakembert alkalmazni. A projektmenedzsment feladat keretében vállaljuk már a támogatási szerződés megkötésének idejétől a záró elszámolás elfogadásáig a támogatóval való kapcsolattartást, a szükséges dokumentumok elkészítését, az ehhez tartozó határidők betartását és betartatását. Minden eljárási szabálynak való megfelelést, ami a szakmai és pénzügyi elszámoláshoz kapcsolódik. Ez mellett természetesen a pályázatok megvalósításához szükséges tervezési és koordinációs feladatokat is ellátjuk, egyedi megállapodások szerint együttműködve a pályázatot elnyerő szervezet vezetőségével és a kijelölt részt vevőkkel.

Amennyiben nem a teljes projektmenedzsment szolgáltatást választja a megrendelő, úgy igény szerint vállaljuk pályázatok pénzügyi menedzsment feladatait. Ebben az esetben a pályázat pénzügyi megvalósítását, a szabályos támogatás felhasználást és elszámolást biztosítjuk ügyfeleink számára.

Keresés

Eseménynaptár

Linkek