TÁJÉKOZTATÓ: Közösségi szinten irányított városi helyi fejlesztésekről

Kategória: Alapértelmezett

2016.05.30-án a Kaposvári Városfejlesztési Nonprofit Kft. a Kaposvári székhellyel vagy/és telephellyel rendelkező civil-és a vállalkozói szervezetek részére tájékoztatót szervezett a TOP-7.1.1-16 felhívás ismertetése céljából.

E Felhívás keretében lehetőség nyílik minden 10 ezer főnél nagyobb településen megalakult Helyi Akciócsoport számára, hogy elkészítse Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiáját, melynek mentén a következő 4-5 évben pályázati felhívások készülhetnek és nyílhatnak meg a helyi szervezetek számára.

A tájékoztatón készült emlékeztető ide kattintva érhető el.

 

Együttműködve minden érdeklődő kaposvári civil-, köz-, és magánszféra szervezettel, szeretnénk a felhívásra pályázatot benyújtani. E pályázattal több százmillió forint keretösszeg elnyerését célozzuk, ami a helyi szervezetek számára nyújtana lehetőséget a jövőben.

 

Ide kattintva érhető el egy kérdéssor, melynek megválaszolásával hozzájárulhat a program sikerességéhez.


Kérjük, a kérdésekre a válaszokat írják a kérdés alá vagy külön papírra –tömören, akár címszavakban és küldjék el nekünk az info@kvf.hu e-mail címre.

Tájékoztatás kérhető az info@kvf.hu e-mail címen, a 82/526-280-as telefonszámon (munkaidőben), illetve személyesen (7400 Kaposvár Fő u. 57.)

Kérjük, ossza meg velünk észrevételeit, véleményét, járuljon hozzá Kaposvár kulturális és közösségi életének fejlesztéséhez!


 

Keresés

Eseménynaptár

Linkek