Meghívó információs napra

Kategória: Alapértelmezett

KÖZÖSSÉGI FEJLESZTÉS KAPOSVÁRON - MEGHÍVÓ INFORMÁCIÓS NAPRA

 

A „Virágzó Kaposvár Helyi Közösség” című, TOP-7.1.1-16- 2016-00065 azonosítószámú projekt keretében a városban működő civilszervezetek, vállalkozások és a közszféra együttműködésével különböző témájú programok megvalósítására kerül sor a következő években.

A projekt keretein belül környezetvédelmi, egészségügyi, tehetséggondozási és egyéb közösségi programok, valamint kapcsolódó infrastrukturális fejlesztések valósulnak meg a helyi szervezetek által. A programok megvalósítására a Virágzó Kaposvár Helyi Akciócsoport felhívásaira pályázatot nyújthatnak be a szervezetek.

Az első megjelent pályázati konstrukció a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia 2-es konstrukciója, a KIV-AGY alapú innovatív tehetséggondozási program, mely 3 pályázati felhívást takar. Ezek közül 2 nyitva áll a helyi szervezetek előtt. A 2.2-es sorszámú, a KIV-AGY szakmai programhoz kapcsolódó tehetséggondozási program felhívása a www.kvf.hu oldalon már elérhető, a hozzá kapcsolódó infrastruktúra-fejlesztési felhívás a napokban kerül meghirdetésre. A tehetséggondozási programra szeptember 3. – október 3. között nyújthatók be pályázatok, míg az infrastruktúra-fejlesztésre szeptember 20. – november 15. között.

A Felhívások ismertetésének érdekében a Kaposvári Városfejlesztési Nonprofit Kft., a Virágzó Kaposvár Helyi Akciócsoport munkaszervezeteként, információs napot tart a városháza dísztermében, melynek programja az alábbi:

 

Az Információs nap időpontja: 2018. július 12. 9.30

Helyszíne: Kaposvár Városháza, Díszterem

 

PROGRAM:

9:00 - 9:30  REGISZTRÁCIÓ
9:30 - 9:40  MEGNYITÓ
9:40 - 10:00 TÁJÉKOZTATÓ – Virágzó Kaposvár Helyi Akciócsoport Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia rövid ismertetése
10:00 – 10:40 TÁJÉKOZTATÓ - TOP-7.1.1-16-H-065-2.2 kódszámú, KIV-AGY szakmai programhoz kapcsolódó tehetséggondozási program c. felhívás ismertetése, pályázati feltételei
10:40 – 11:30 TÁJÉKOZTATÓ - TOP-7.1.1-16-H-065-2.3 kódszámú, A KIV-AGY szakmai programban való eredményes részvételhez szükséges kis léptékű infrastrukturális és eszközfejlesztések c. felhívás ismertetése, pályázati feltételei
11:30 – 12:00 Kérdések megválaszolása

 

 

 

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a clldkaposvar@kvf.hu e-mail címen lehetséges, a regisztráló szervezet nevének, telefonszámának, valamint a résztvevők nevének megadásával.

 

A program hivatalos meghívója ide kattintva érhető el.

 

Keresés

Eseménynaptár

Linkek