Foglalkoztatási Paktum Kérdőív

Kategória: Alapértelmezett

Tisztelt Cégvezető!   Tisztelt Vállalkozó!

 

Mint az Ön számára is ismert, Kaposvár mind a közép-, mind a hosszú távú stratégiai céljai között tartja a gazdasági szereplők helyzetének támogatását, a foglalkoztatási szint növelését. E cél elérését célozza az az 1.231 millió forint összköltségű projekt is, melyet Kaposvár Önkormányzata a Somogy Megyei Kormányhivatallal alkotott konzorciumként indít a közeljövőben „Foglalkoztatási paktum Kaposvár MJV területén” címmel.

E projekt két fő célja:

a) minden munkát vállalni szándékozó, állás nélküli kaposvári polgár segítséget és támogatást kaphasson, hogy javuljon munkaerő-piaci helyzete, növekedjen az elhelyezkedési esélye,
b) a foglalkoztatók támogatása egyrészt a foglalkoztatáshoz kapcsolódó költségek tekintetében, másrészt a munkaerő képzése és felkészítése tekintetében.

 

A siker egyik záloga a valós igényekre adott válasz. Ezért fontos, hogy tervezőink pontos képet kaphassanak az önök véleményéről, helyzetéről és kifejezetten a foglalkoztatást, munkaerőt érintő terveiről.

Kérjük, az alábbi elérhetőségen található kérdőív kitöltésével segítse munkánkat, egyúttal járuljon hozzá projektünk eredményességéhez, ami akár közvetlen anyagi támogatást is jelenthet az ön vállalkozása számára is!

 

Kérdőív

 

A kérdőív kitöltése önkéntes, kötelezettséggel nem jár. A megadott adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, azokat csak a fent említett „Foglalkoztatási paktum Kaposvár MJV területén” című, TOP 6.8.2-15-KA1-2016-0001 számú projekthez használjuk fel.

 

A kérdőívvel, ill. a projekttel kapcsolatban további információ a Kaposvári Városfejlesztési Nonprofit Kft. –től kérhető a paktumkaposvar@kvf.hu e-mail címen, ill. a 30/411-1228 telefonszámon.

 

A kérdőíveket 2016.november 18-ig kérjük, szíveskedjen kitölteni! A kérdőív többek között rákérdez a jelenlegi foglalkoztatottak létszámára, hogy a nem kaposvári foglalkoztatottak (amennyiben van) mely településekről járnak be önökhöz, továbbá milyen munkakörben, milyen képzettségű munkaerőre van igényük. Ezért kérjük, hogy lehetőség szerint a humán ügyekkel foglalkozó felelős személy vegyen részt a kitöltésben!

 

Segítse munkánkat, hogy mi is segíthessük a kaposvári vállalkozásokat!

 

Együttműködését köszönjük!

 

Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából:

 

Szabó Zoltán

ügyvezető

Kaposvári Városfejlesztési Nonprofit Kft.

Keresés

Eseménynaptár

Linkek